Cromatic je specijaliziran u ponudi rješenja u polju upravljačke tehnologije i automatizacije koja su krojena da zadovolje potrebe i zahtjeve klijenata.

Mi smo tim zaposlenika sa snažnim stručnim vještinama koje nam omogućuju da isporučimo individualne usluge kao i kompleksna rješenja po princupu “ključ u ruke”. To znači da možemo ponuditi sve od instalacije i programiranje kontrola na specifičnim strojevima do prikupljanja i elektroničke obrade podataka sa strojeva.

Nudimo kompletna rješenja – od dizajna do isporuka – kao i potprojekte. Večina Cromaticovih kontrola su programibilne, a imamo i puno godina iskustva i kompetencija u tom području.

Zaposlenici tvrtke kontinuirano usavršavanju svoje vještine kroz edukacije i tečajeve. Individualni projekti se prate kroz čitav proces izvršenja, od inicijalne koncepcije do dizajna, instalacije, puštanja u pogon i testiranja sa klijentom nakon čega se ispostavlja potrebna dokumentacija.

Danas je Cromatic strukturiran kao projektno orijentirana tvrtka sa sveobuhvatnim timom stručnjaka. Zajedno rješavamo čak i velike, kompleksne razvojne zadatke u kratkom vremenu, uz dokazane interne radne procedure koje osiguravaju strukturni pristup prema zajedničkom cilju. Za vrijeme proizvodne
faze, znanje se kontinuirano izmjenjuje između ključnih osoba kako bi se osigurao blizak timski rad koji klijentu donosi optimalna rješenja.

U slučajevima u kojima je naša stručnost nedostatna, oslanjamo se na vanjske partnere. Cilj nije da naši zaposlenici budu stručnjaci u svim mogućim područjima nego da mogu rješavati svoje zadatke na najbolji mogući način.

Ključne kompetencije

 • Razvoj sustava i dizajn
 • Priprema specifikacija, konfiguracija mreže, itd.
 • Programiranje
 • Testiranje i isporuka klijentu
 • Puštanje u pogon
 • Obuka operatera

Hardware

sschneider-servo-motorsSvi naši inženjeri imaju elektrotehničku izobrazbu te posjeduju široko mehaničko znanje. Za nas, dubinsko i univerzalno poznavanje zadatka je preduvjet prije dizjniranja i izbora komponenata. Kroz godine smo izgradili blisku suradnju sa našim glavnim dobavljačima te smo skupili široko znanje o njihovim proizvodima. U izboru hardvera važnost pridajemo kvaliteti, globalnoj dobavljivosti, cijenama i mogućnosti podrške. Surađujemo sa večinom velikih dobavljača te držimo širok raspon zaliha primarnih materijala u Esbjergu i Lemu u Danskoj. Cromatic ima UL certifikat što nam omogućuje da gradimo i održavamo sustave koji su odobreni za sjevernoameričko tržište.

Posjedujemo široku znanje o hardveru mnogih proizvođača te imamo osobito značajno iskustvo sa proizvodima tvtki: Beckhoff, Siemens, Allen-Bradley, Schneider i Omron. U dogovoru sa klijentom odabiremo hardver koji najbolje odgovara projektu i specifičnim željama. Nakon izrade i instalacije kontrola, one se programiraju i testiraju.

Ako trebate pomoć u procjeni hardvera, uvijek se možete slobodno obratiti našim injženjerima. Mi nudimo nadogradnje, zamjene i optimizacije hardvera i softvera na starijim kao i novijim postrojenjima.

Mi sami izrađujemo upravljačke ormare.

styretavle_01We are able to deliver a quality solution regardless of job size, from the smallest control assignment to major, complex automation solutions with integration in administrative systems. Our experience has been gained through decades of carrying out assignments in industrial automation.

By virtue of its independence, Cromatic has the freedom to choose the right solutions and components based on customer needs, opportunities and resources.

Partneri

Kontaktirajte nas

  IME *
  PREZIME *
  EMAIL *
  TELEFON

  NASLOV

  KAKO MOŽEMO POMOĆI?