Cromatic je specijaliziran u ponudi rješenja u polju upravljačke tehnologije i automatizacije koja su krojena da zadovolje potrebe i zahtjeve klijenata.

Mi smo tim zaposlenika sa snažnim stručnim vještinama koje nam omogućuju da isporučimo individualne usluge kao i kompleksna rješenja po princupu “ključ u ruke”. To znači da možemo ponuditi sve od instalacije i programiranje kontrola na specifičnim strojevima do prikupljanja i elektroničke obrade podataka sa strojeva.

Nudimo kompletna rješenja – od dizajna do isporuka – kao i potprojekte. Večina Cromaticovih kontrola su programibilne, a imamo i puno godina iskustva i kompetencija u tom području.

Zaposlenici tvrtke kontinuirano usavršavanju svoje vještine kroz edukacije i tečajeve. Individualni projekti se prate kroz čitav proces izvršenja, od inicijalne koncepcije do dizajna, instalacije, puštanja u pogon i testiranja sa klijentom nakon čega se ispostavlja potrebna dokumentacija.

Danas je Cromatic strukturiran kao projektno orijentirana tvrtka sa sveobuhvatnim timom stručnjaka. Zajedno rješavamo čak i velike, kompleksne razvojne zadatke u kratkom vremenu, uz dokazane interne radne procedure koje osiguravaju strukturni pristup prema zajedničkom cilju. Za vrijeme proizvodne faze, znanje se kontinuirano izmjenjuje između ključnih osoba kako bi se osigurao blizak timski rad koji klijentu donosi optimalna rješenja.

U slučajevima u kojima je naša stručnost nedostatna, oslanjamo se na vanjske partnere. Cilj nije da naši zaposlenici budu stručnjaci u svim mogućim područjima nego da mogu rješavati svoje zadatke na najbolji mogući način.

Ključne kompetencije

Hardver

sschneider-servo-motorsSvi naši inženjeri imaju elektrotehničku izobrazbu te posjeduju široko mehaničko znanje. Za nas, dubinsko i univerzalno poznavanje zadatka je preduvjet prije dizjniranja i izbora komponenata. Kroz godine smo izgradili blisku suradnju sa našim glavnim dobavljačima te smo skupili široko znanje o njihovim proizvodima. U izboru hardvera važnost pridajemo kvaliteti, globalnoj dobavljivosti, cijenama i mogućnosti podrške. Surađujemo sa večinom velikih dobavljača te držimo širok raspon zaliha primarnih materijala u Esbjergu i Lemu u Danskoj. Cromatic ima UL certifikat što nam omogućuje da gradimo i održavamo sustave koji su odobreni za sjevernoameričko tržište.

Posjedujemo široku znanje o hardveru mnogih proizvođača te imamo osobito značajno iskustvo sa proizvodima tvtki: Beckhoff, Siemens, Allen-Bradley, Schneider i Omron. U dogovoru sa klijentom odabiremo hardver koji najbolje odgovara projektu i specifičnim željama. Nakon izrade i instalacije kontrola, one se programiraju i testiraju.

Ako trebate pomoć u procjeni hardvera, uvijek se možete slobodno obratiti našim injženjerima. Mi nudimo nadogradnje, zamjene i optimizacije hardvera i softvera na starijim kao i novijim postrojenjima.

Mi sami izrađujemo upravljačke ormare.

styretavle_01U mogućnosti smo isporučiti kvalitetno rješenje bez obzira na veličinu posla, od najmanjeg zadatka kontrole do velikih, složenih rješenja automatizacije s integracijom u administrativnim sustavima. Naše iskustvo stečeno je kroz desetljeća obavljanja poslova industrijske automatizacije.

Zahvaljujući svojoj neovisnosti, Cromatic ima slobodu odabira pravih rješenja i komponenti na temelju potreba, mogućnosti i resursa kupaca.

Partneri

Kontaktirajte nas

  IME *

  PREZIME *

  EMAIL *

  TELEFON

  NASLOV

  KAKO MOŽEMO POMOĆI?