Politika privatnosti

Politika privatnosti2018-05-25T13:40:07+00:00

POLITIKA PRIVATNOSTI CROMATIC d.o.o.

NAŠE TEMELJNO NAČELO JE PRIVATNOST KLIJENATA I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Privatnost korisnika i zaštita podataka su ljudska prava.

Imamo dužnost brinuti za privatnost osoba čije smo podatke prikupili.

Podaci su odgovornost, i moraju se prikupljati i obrađivati samo kada je apsolutno neophodno.

CROMATIC se drži sljedećih načela s ciljem zaštite vaše privatnosti:

  • Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno;
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene;
  • Ne čuvamo vaše podatke ako više nije potrebno;
  • Nikada ne prodajemo, posuđujemo ili distribuiramo niti javno objavljujemo vaše osobne podatke.
  • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
  • Ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,
  • Ne vršimo praćenje posjeta našoj web-stranici,
  • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
  • Također provjeravamo da su vaši podaci sigurno pohranjeni.

CROMATIC prikuplja samo ograničene količine informacija o vama koje su nužne kako bismo odgovorili na vaš zahtjev, nadamo se, u uspostavljanju dugoročnog i vjerodostojnog poslovnog odnosa.

Važno je pročitati našu Politiku privatnosti i nadamo se da ćete izdvojiti vrijeme i vašu pozornost.

Ova internetska stranica, kao i naši poslovni i informacijski sustavi, dizajnirana je sa svrhom usklađenja sa sljedećim nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika:

  • Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) (Uredba (EU) 2016/679),
  • Direktiva o privatnosti u elektroničkim komunikacijama (Direktiva 2002/58/EC),
  • Zakon o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12),

te će se kontinuirano ažurirati u skladu s relevantnim pravnim i regulatornim okvirom zaštite podataka i privatnosti na nacionalnoj i EU razini.

Ova Politika privatnosti ažurirana je 25.05.2018. godine.

KAKO I KOJE VAŠE PODATKE PRIKUPLJAMO?

Iako možete koristiti našu web stranicu bez davanja bilo kakvih osobnih podataka, nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca ili izravno putem naše e-mail adrese, CROMATIC prikuplja informacije o vama.

Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su vaše ime, adresa e-pošte, organizacija) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaš zahtjev.

Ako ste mlađi od 16 godina morate priložiti suglasnost roditelja ili nositelja prije davanja osobnih podataka.

VODITELJ OBRADE

Voditelj obrade ove internetske stranice i vaših osobnih podataka je tvrtka CROMATIC sa sjedištem:

CROMATIC d.o.o.

Prvomajska 1

HR-40323 Prelog

Hrvatska

KOJA JE SVRHA I PRAVNA OSNOVA ZA PRIKUPLJANJE PODATAKA?

Jedina svrha i pravna osnova za obradu vaših osobnih podataka je poduzimanje najprikladnijeg odgovora na vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos ili moguće zapošljavanje ili u smislu izvršenja ugovornog odnosa između vas i tvrtke CROMATIC, ako je isti već uspostavljen.

KOLIKO ĆE DUGO BITI POHRANJENI VAŠI OSOBNI PODACI?

Na vaš upit putem našeg kontakt obrasca ili izravno na našu e-mail adresu, odgovoriti ćemo na vaš zahtjev.

Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u smislu uspostavljanja poslovne suradnje, pohranjivat ćemo i dalje koristiti vaše osobne podatke potrebne za uspostavljanje našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa. Ako daljnja komunikacija između vas i tvrtke CROMATIC neće postojati, nakon 6 mjeseci izbrisat ćemo sve vaše osobne podatke.

Ukoliko ste pokazali interes za zapošljavanjem CROMATIC prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke koje ste nam dostavili i u slučaju nemogućnosti zapošljavanja, vraćamo vam sve prikupljene i obrađene osobne podatke ili ih trajno uništavamo. CROMATIC može zadržati prikupljene i obrađene vaše osobne podatke kao kandidata za radno mjesto, uključujući zamolbu i životopis, isključivo temeljem vase privole.

Svakako, u bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje obrade vaših osobnih podataka.

KAKO ĆEMO KORISTITI INFORMACIJE O VAMA?

Informacije o vama prikupljamo u svrhu da bismo vas kontaktirali i odgovorili na vaš zahtjev, a ako se složite, poslat ćemo vam i e-poštu o ostalim proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi vam mogli biti od interesa.

CROMATIC neće dijeliti vaše osobne podatke s bilo kojom trećom stranom niti će im dopustiti pristup.

INFORMACIJSKA SIGURNOST

Kada CROMATIC prikuplja informacije o vama, osiguravamo da su vaši osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju. To se provodi kroz odgovarajuće profesionalne tehničke mjere.

CROMATIC je proveo sigurnosne mjere za zaštitu osobnih podataka koje podijelite s nama, uključujući fizičke, elektroničke i proceduralne mjere.

Ako odlučite kontaktirati nas putem obrasca za kontakt na našoj internetskoj stranici ili izravno putem e-pošte, nijedan od podataka koje otkrivate neće biti pohranjen na ovoj internetskoj stranici niti će biti prenesen ili obrađen na bilo kojoj trećoj strani. Umjesto toga, podaci se prikupljaju u obliku e-pošte i dostavljaju nam se putem Simple Mail Transfer Protokola (SMTP). Naši SMTP poslužitelji zaštićeni su TLS protokolom (ponekad poznatim kao SSL) što znači da je sadržaj e-pošte šifriran pomoću SHA-2, 256-bitne kriptografije prije slanja preko interneta. Sadržaj e-pošte dešifriraju naša lokalna računala i uređaji.

O NAŠEM POSLUŽITELJU INTERNETSKE STRANICE

Ova internetska stranica smještena je kod pouzdanog pružatelja usluga u EU.

Sav promet (prijenos datoteka) između ove interntske stranice i vašeg internetskog preglednika je šifriran i isporučen putem HTTPS razine.

KOLAČIĆI

Kolačići su male tekstualne datoteke postavljene na vašem tvrdom disku, koje pomažu u pružanju prilagođavanja sučelja internetskog preglednika. Na primjer, kolačići se mogu koristiti za pohranjivanje podataka o registraciji na internetskoj stranici tako da ih korisnik ne mora ponovno unositi pri narednom posjećivanju stranice.

Za daljnje informacije posjetite www.aboutcookies.org ili www.allaboutcookies.org.

Ako ste zabrinuti u vezi kolačića, većina internetskih preglednika dozvoljava pojedincima da zabrane kolačiće. Možete postaviti da vaš preglednik ne prihvaća kolačiće, a gore navedene internetske stranice vam daju upute kako ukloniti kolačiće iz preglednika i kako u potpunosti koristiti naše internetske stranice.

Da bismo ispravno upravljali našim internetskim stranicama mi spremamo anonimne podatke u našim operativnim sustavima i identificiramo kategorije posjetitelja po pojedinim stavkama kao što su domene i vrste preglednika, a da pritom ne obrađujemo vaše osobne podatke. Ove statistike prijavljuju se agregatno našim upraviteljima internetske stranice, sa svrhom osiguranja da naša internetska stranica pruži najbolje iskustvo za posjetitelje i kao učinkovit izvor potrebnih informacija.

Po završetku posjeta našoj web stranici, uvijek možete izbrisati kolačiće iz svog sustava, ako to želite.

Naša web stranica ne prikuplja kolačiće treće strane niti bilo koji od vaših osobnih podataka unutar kolačića.

VAŠA PRAVA

U bilo kojem trenutku slobodni ste nas kontaktirati u svrhu:

PRISTUPA svim osobnim podacima koje je CROMATIC prikupio o vama,

ISPRAVLJANJA osobnih podataka koje CROMATIC ima o vama,

BRISANJA svih osobnih podataka koje je CROMATIC prikupio o vama,

OGRANIČAVANJA obrade vaših osobnih podataka od strane CROMATICA,

PRIGOVORA na obradu vaših osobnih podataka od strane CROMATICA, ili

ZAHTJEVA za vašim osobnim podacima koje je CROMATIC ima, u svrhu prijenosa trećoj strani.

Ukoliko želite iskoristiti bilo koje od prethodno navedenih prava, ili imate bilo kakvo pitanje o prikupljanju, obradi i pohranjivanju osobnih podataka od strane CROMATICA budite slobodni:

  • poslati upit putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici ili
  • poslati e-poštu na info@cromatic.hr, ili
  • poslati svoj zahtjev na adresu CROMATIC, Prvomajska 1, HR-40323 Prelog, Hrvatska,

a mi ćemo odgovoriti najkasnije sljedeći radni dan, besplatno.

PRAVO NA PODNOŠENJE PRIGOVORA NADLEŽNOM TIJELU

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita, putem kontakata:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)

Martićeva 14

HR – 10 000 Zagreb

Telefon: +385 1 4609 000

Fax: +385 1 4609 099

e-mail: azop@azop.hr

Web: http://www.azop.hr

PROMIDŽBA I PRODAJA

Željeli bismo vam poslati informacije o našim uslugama koje bi vas mogle zanimati.

Nakon što uspostavimo prvi izravni kontakt i nakon što pošaljete svoje osobne podatke putem obrasca za kontakt na našoj internetskoj stranici, odgovoriti ćemo vašem zahtjevu i zasebno vas zatražiti vaš pristanak za bilo kakve daljnje promidžbene aktivnosti prema vama.

Bez vašeg pristanka nećemo pružiti nikakvu promidžbenu aktivnost.

Nakon što pristanete primati naše promidžbene materijale, u svakom trenutku imate pravo zatražiti prestanak bilo koje od naših promodžbenih aktivnosti i mi ćemo u potpunosti poštovati vaš izbor.

This website uses cookies and third party services. Ok